Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Київ отримав від Німеччини 15 одиниць багатофункціональної снігоприбиральної техніки»

11 жовтня 2016 року, 20:14

Федеральне міністерство транспорту та цифрової інфраструктури Німеччини передало Києву 15 одиниць багатофункціональної снігоприбиральної техніки, яка працюватиме на вулицях столиці у зимовий період. Про це в ефірі телеканалу NewsOne заявив Київський міський голова Віталій Кличко.

«Столиця отримала від Німеччини багатофункціональну техніку, яка прибиратиме вулиці міста взимку. Сьогодні до Києва прибули 15 машин снігоприбиральної техніки – 12 машин виробництва MAN та 3 - марки Mercedes. Це суттєво допоможе столиці впоратися зі снігом в зимовий період. Можу сказати, що Київ готовий до зими, і сподіваємося пройти її без жодних форс-мажорних ситуацій», - зазначив Віталій Кличко.

Сьогодні мер Києва разом із державним секретарем федерального міністерства транспорту та цифрової інфраструктури Німеччини Райнером Бомбою оглянули на митному терміналі 15 одиниць техніки, яка прибула до столиці.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]