Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У зв’язку з проведенням заходів до Дня захисника України низка вулиць столиці буде перекрита для руху транспорту

13 жовтня 2016 року, 10:04

Київська міська державна адміністрація отримала низку заявок від політичних партій та громадських організацій на проведення у центрі столиці мирних масових заходів до Дня захисника України. У зв’язку з цим можливі обмеження руху автотранспорту у місцях їхнього проведення.

Так, 14 жовтня (святковий день) вулицю Хрещатик буде перекрито для руху автотранспорту для підготовки та проведення заходів, присвячених Дню захисника України, які відбудуться на Майдані Незалежності.

Окрім того, 14 жовтня з 18:00 до 21:00 передбачається тимчасове обмеження руху транспорту у напрямку: вулиця Лаврська – вулиця Івана Мазепи – вулиця Грушевського – Європейська площа – вулиця Хрещатик – вулиця Михайлівська – Володимирський проїзд. Такі зміни пов’язані з проведенням мирного зібрання та ходи громадян.

Також 14 жовтня (орієнтовно з 16:00) можливі обмеження руху транспорту у зв’язку з проходженням колони за наступним маршрутом: парк Т. Шевченка – вулиця Володимирська – бульвар Тараса Шевченка – вулиця Хрещатик – Майдан Незалежності – вулиця Михайлівска – площа Михайлівська.

Просимо киян враховувати зазначену інформацію, обираючи маршрути руху, та надавати перевагу громадському транспорту.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]