Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

19 жовтня відбудеться перше відкрите засідання Клубу свідомого батьківства

18 жовтня 2016 року, 18:21

19 жовтня о 18:00 відбудеться перше відкрите засідання Клубу свідомого батьківства.

Враховуючи два суспільно важливих чинника формування особистості – родину та школу, засновники Клубу мають на меті поглибити взаємодію та стати так званим «мостом» між цими двома інститутами для виховання всебічно розвиненої особистості та громадянина, поєднання зусиль батьків, педагогів та громадськості, сприяння створенню комфортного та безпечного освітнього середовища для дітей. Засідання Клубу стануть відкритим майданчиком для обговорення актуальних проблем взаємовідносин батьків та школи.

Ініціаторами заснування київського Клубу виступили громадські організації – «Асоціація керівників шкіл м. Києва», «Рада батьків міста Києва», «Батьки та діти»; Київське відділення Міжнародної асоціації позашкільної освіти та Київський міський будинок учителя. Клуб діятиме під патронатом та за підтримки Департаменту освіти і науки, молоді та спорту КМДА.

Засідання Клубу проходитимуть кожної третьої середи. 

Місце проведення: Київський міський будинок вчителя, вул. Володимирська, 57.

Контактні дані для участі у засіданнях Клубу: +380672426190; e-mail – [email protected]

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]