Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

З початку опалювального сезону у столиці ліквідували 900 пошкоджень на тепломережах

22 жовтня 2016 року, 14:03

За період запуску опалювального сезону у столиці було ліквідовано понад 900 пошкоджень на теплових мережах. З них понад 480 – зусиллями аварійних бригад ПАТ «Київенерго», ще понад 400 – працівниками житлово-експлуатаційних дільниць міста. Про це за результатами селекторної наради щодо стану теплопостачання в Києві повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

«Наразі ми фіксуємо пік аварійності на теплових мережах, оскільки під дією високої температури старі металеві мережі не витримують та виникають прориви. Щодня комунальники ліквідовують близько сотні таких пошкоджень, тож у деяких будинках, незважаючи на те, що теплоносій подано, тимчасово відсутнє опалення. Ми просимо киян із розумінням поставитися до цієї ситуації. На ліквідацію аварії відводиться доба. Якщо ж роботи на пошкодженій ділянці тривають довше, то плата за тепло, коли послуга в будинку була відсутня, людям нараховуватися не буде», – сказав Петро Пантелеєв.

Він нагадав, що у результаті тривалого періоду були заблоковані рахунки теплопостачальних підприємств України, в тому числі Києва. Відсутність коштів не дозволила забезпечити виконання програми заміни слабких ділянок тепломереж.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]