Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Розпочато реконструкцію скверу «Червона пресня» у Подільському районі

25 жовтня 2016 року, 12:59

У Подільському районі розпочались роботи з реконструкції скверу «Червона пресня» з влаштуванням фонтану (ІІ черга).

Як повідомляє Подільська райдержадміністрація, яку визначено замовником виконання робіт із проектування та реконструкції, відповідно до чинного законодавства визначено генпідрядну організацію, отримано декларацію про початок виконання будівництва.

Наразі на об’єкті виконуються підготовчі роботи. Зокрема, виготовлено та встановлено паспорт об’єкта, триває демонтаж покриття із залізобетонних існуючих плит, парапетних гранітних плит і сходів, видалення зелених насаджень відповідно до проекту, виконується врізка до тимчасової схеми електропостачання.

У рамках реконструкції на території зеленої зони заплановано облаштування фонтану, додаткового освітлення, встановлення лав для відпочинку, урн для сміття. Також всі наявні дитячі майданчики та спортивні тренажери будуть відремонтовані та оновлені додатковими елементами.

Завершити роботи планують у грудні 2016 року.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]