Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко привітав працівників «Київавтодору» з професійним святом та вручив 15 путівок на відпочинок у Єгипті

28 жовтня 2016 року, 11:22

Київський міський голова Віталій Кличко привітав працівників комунальної корпорації «Київавтодор» із Днем автомобіліста і дорожника та вручив найкращим із них 15 сертифікатів на відпочинок у Єгипті. Кожна путівка – на двох відпочиваючих.

«Щиро вітаю всіх працівників комунальної корпорації «Київавтодор» із Днем автомобіліста і дорожника. Завдяки вашій щоденній праці Київ стає справжньою європейською столицею. Адже якість доріг у місті – один із показників високого рівня дорожньої інфраструктури. Як це є у Європі. Я вдячний кожному з вас, хто вкладає свої сили, час та енергію, аби кожен киянин зміг відчути, що якість доріг в місті щороку поліпшується», – звернувся Віталій Кличко до автодорівців.

Віталій Кличко додав, що незважаючи на непросту ситуацію в країні, цього року місто виділило безпрецедентну суму на ремонт столичних доріг – 1,5 млрд грн, що вдвічі більше, ніж минулого року, та в 6 разів більше ніж у 2014-му.

«Завдяки цим коштам ми плануємо до кінця року капітально відремонтувати 84 столичних дороги, хоча на початку року планували відремонтувати вдвічі менше. Сьогодні – вашими зусиллями – роботи на 57-ми об’єктах реконструкції вже завершені, на 27-ми роботи поки що тривають. Ми дуже сподіваємося, що погода нас не підведе, і до кінця року ми встигнемо завершити ремонт на всіх запланованих об’єктах. А вже наступного року, впевнений, зможемо відремонтувати більше 100 доріг у Києві», – зазначив мер столиці.

Віталій Кличко також наголосив, що кожен співробітник, який працює, вкладає свої сили в те, щоб дороги і двори Києва ставали комфортними і зручними, має отримувати додаткову мотивацію. Тому столична влада вирішила нагородити кращих працівників путівками на відпочинок.

«Тож за ефективну роботу 15 кращих працівників отримують не тільки грамоти від Київського міського голови, а й сертифікати на відпочинок (на двох осіб) на Червоному морі – у Єгипті. Думаю, це хороша мотивація. Хто гарно працює – той гарно відпочиває, – сказав мер Києва. – Щиро бажаю вам міцного здоров’я, енергії та оптимізму, вашим сім’ям – добробуту. І найголовніше, всім нам – мирного неба над головою!», – побажав Віталій Кличко столичним автодорівцям.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]