Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

«Житлоінвестбуд-УКБ» завершує будівництво двох дитячих садків – Олександр Спасибко

31 жовтня 2016 року, 17:18

До кінця року міська влада планує ввести в експлуатацію кілька об’єктів соціальної інфраструктури, що будуються за кошти міського бюджету, і серед них три дитячі дошкільні заклади. Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Олександр Спасибко під час інспекції двох об’єктів будівництва.  Він  перевірив готовність до введення в експлуатацію дитсадків у Шевченківському та Дарницькому районах столиці.

«Роботи з реконструкції та будівництва цих двох об’єктів виконує КП «Житлоінвестбуд-УКБ», тож впевненість у якості виконання робіт стовідсоткова», – зауважив заступник голови КМДА.

Наразі завершується  будівництво дитячого садка на вулиці Вишняківській у Дарницькому районі. Проектом передбачено добудову будівлі та приведення планувальних рішень у відповідність до сучасних будівельних норм.

«Місто взялося добудувати покинуту 20 років тому будівлю. Дитячий садок матиме 14 групових приміщень, в тому числі 4 ясельні групи, в яких можуть перебувати 260 дітей, а також невеличкий плавальний басейн, спортивну та актову зали, харчовий та медичний блоки, адміністративні приміщення та приміщення для роботи логопеда та психолога. На території садочка будуть розташовані групові майданчики з тіньовими навісами, майданчики для занять фізкультурою, юних натуралістів, для вивчення правил дорожнього руху, щоб діти могли приступити до навчання з усіма зручностями», – розповів  Олександр Спасибко.

 Також на фінальній стадії роботи з реконструкції та відновлення діяльності дошкільного навчального закладу на вулиці Дегтярівській, 43-А у Шевченківському районі. За основними техніко-економічними показниками тут заплановано дошкільний заклад на три поверхи, що вміщуватиме 9 груп для приблизно 170 дітей. У садочку облаштують дитячі ігрові та спортивні майданчики, актову та спортивну зали.

«Особливу увагу приділено питанням енергозбереження: облаштовується утеплений фасад, передбачені системи вентиляції з рекуперацією повітря, влаштовується енергозберігаюче освітлення», – підкреслив Олександр Спасибко. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]