Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Навесні наступного року у Києві з’явиться близько ста сучасних сміттєвих баків, які не псуватимуть зовнішній вигляд міста»

01 листопада 2016 року, 23:35

Навесні наступного року у Києві з’явиться близько ста сучасних сміттєвих баків, які не псуватимуть зовнішній вигляд міста. Такі контейнери будуть встановлені в першу чергу у центральній історичній частині міста, зокрема поблизу Золотих воріт. Про це Київський міський голова Віталій Кличко заявив у ефірі телеканалу Newsone.

«Я нещодавно був у столиці Еквадору Кіто на конференції ООН, і побачив, що в центрі міста там розміщуються сучасні сміттєві контейнери, які виглядають як звичайні міські урни, а основна їх частина знаходиться під землею. Така ж практика існує, наприклад, у Амстердамі, - розповів Віталій Кличко. - І я дав завдання, щоб уже весною наступного року у центральній історичній частині Києва з’явилися сучасні сміттєві баки, «утоплені» в землю. Вони не псуватимуть зовнішній вигляд міста, до того ж неприємний запах не буде розповсюджуватися. Ми маємо відійти від застарілої неестетичної практики поводження зі сміттям», - розповів Віталій Кличко. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]