Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко вшанував пам’ять загиблих із нагоди 73-ї річниці звільнення Києва від нацистів

04 листопада 2016 року, 11:39

Київський міський голова Віталій Кличко разом із керівництвом КМДА, главами районів і депутатами Київради поклав квіти до могили Невідомого солдата у парку Слави та вшанував пам’ять загиблих під час визволення Києва від нацистів.

«Сьогодні ми відзначаємо 73-ю річницю визволення Києва від нацистів. Ми знаємо, які кровопролитні бої велися під час звільнення Києва, і скільки військових поклали своє життя за це. Хочу подякувати кожному з вас за мужність, за ваш подвиг, – звернувся міський голова до присутніх на церемонії ветеранів. – Завдання нашого покоління – боронити свою землю, відстоювати незалежність і територіальну цілісність нашої держави. Ще раз хочу привітати вас із Днем визволення Києва і побажати миру, здоров’я, наснаги та оптимізму», – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]