Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Оселі киян, де температура нижче +18 градусів, обстежуватимуть спеціальні комісії»

09 листопада 2016 року, 13:13

Помешкання киян, в яких температура буде нижчою за +18 градусів, обстежуватимуть спеціальні комісії. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко в коментарі журналістам після наради щодо забезпечення киян якісними житлово-комунальними послугами.

«У сфері ЖКГ столиці створять спеціальні комісії, які перевірятимуть приміщення, де температура нижча за +18 градусів і з’ясовуватимуть причини цього», – зазначив Віталій Кличко. 

Мер Києва зазначив, що за кожною територією (дільницею обслуговування) мають бути закріплені як представник житлової організації, так і теплопостачального підприємства.

«Контроль за якістю наданих послуг – це пріоритет у нашій роботі. Кияни мають сплачувати за якісні послуги або мати можливість перерахунку, якщо вони таких послуг не отримали чи отримали в неповному обсязі», – наголосив Віталій Кличко.

Ознайомитися з інформацією щодо  аварій та перебоїв у наданні комунальних послуг за тією чи іншою адресою можна на інтернет-сторінці www.1557.kiev.ua . Зокрема, на цій сторінці можна зареєструвати звернення щодо повної або часткової відсутності центрального опалення у помешканні. Зареєстровані звернення передаватимуться на відповідні підрозділи для подальшого усунення недоліків.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]