Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У неділю буде закрито в’їзд до столиці великогабаритного транспорту

11 листопада 2016 року, 10:32

Протягом 13-14 листопада у Києві очікується посилення вітру та значний снігопад. За прогнозами синоптиків, опади триватимуть у суботу вночі та в неділю. У зв’язку із цим, на оперативному штабі з питань протидії надзвичайним ситуаціям, прийнято рішення обмежити в’їзд вантажівок до міста та посилити контроль за рухом транспорту. Про це заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

«Очікується, що сніговий покрив досягне 27 см. Тому ми повинні забезпечити оперативне очищення вулиць. За необхідності буде обмежуватися в’їзд великогабаритного транспорту до міста з 7-ї ранку до 13.00 у неділю. Тому ми звертаємося до водіїв із проханням врахувати цю інформацію при плануванні маршрутів», – зазначив заступник голови КМДА.

Він також наголосив на необхідності не користуватися власними автомобілями у період інтенсивних снігопадів, аби уникнути заторів і надати можливість КК «Київавтодор» оперативно прибрати столичні вулиці.

«Ми удосконалили роботу диспетчерської і тісно співпрацюємо з сервісом «Відеопробки». У «Київавтодорі» більше 200 камер, за допомогою яких здійснюється контроль руху», – повідомив він.

Також Петро Пантелеєв дав доручення керівникам ЖЕКів, «Київзеленбуду», службам благоустрою забезпечити прибирання на місцях.

«Також наполегливо радимо усім балансоутримувачам усіх форм власності забезпечити прибирання на своїх територіях. Штраф за неприбрані та занедбані території сьогодні сягає 1700 грн», – підкреслив він.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]