Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Кияни можуть сплатити за комунальні послуги онлайн

18 листопада 2016 року, 17:10

На сайті Центру комунального сервісу працює сервіс «Приймання платежів», що надає можливість сплати онлайн за житлово-комунальні послуги, дитячий садок, штрафи ДАІ, поповнити рахунок мобільного телефону, зробити перекази з картки на картку.

Також сплатити за додаткові послуги, що надає Концерн, мають можливість абоненти, які не склали договорів на обслуговування із «Центром комунального сервісу» та будинки некомунальної форми власності (приватний сектор).

«Система дозволяє швидко, просто і доступно 7 днів на тиждень 24 години на добу з будь-якої точки планети, де є підключення до Інтернету, сплачувати рахунки. Необхідно зареєструватися в «Особистому кабінеті», заповнити запропоновану на сайті форму з усіма обов’язковими реквізитами, які необхідні для виконання платежу: прізвище, ім’я, по-батькові, вулицю, номер будинку та квартири, контактний телефон, електронну адресу (за наявності) платника. Ця операція займе від 5 до 8 хв. Для більш детального ознайомлення і у разі виникнення питань на нашому сайті є розділ «Інструкція по сплаті он-лайн»», – повідомила гендиректор Центру комунального сервісу Катерина Саркісова.

Користувачі, які вже зареєструвалися на сайті, отримають можливість:

  • щомісячно отримувати нові рахунки на електронну пошту;
  • переглядати нарахування за житлово-комунальні послуги у поточному місяці;
  •  зберігати і переглядати історію сплат, здійснених через сайт;
  • сплачувати комуналку онлайн, не виходячи з дому.

«Власники Картки киянина та «Моя картка» «Ощадбанку», можуть розраховуватися за комунальні послуги без комісії. Для решти комісія складає 2%», – додала Катерина Саркісова.

Нагадуємо, що переоформити або отримати нову Картку киянина, можна у будь якій точці обслуговування споживачів ЦКС. Для цього необхідно звернутися до бухгалтера з паспортом та ідентифікаційним номером. Отримати перевипущену картку можна через 30 днів.

У разі виникнення запитань звертайтесь за тел.:(044) 247-40-40

Пропозиції та відгуки щодо роботи сайту надсилайте на електронну пошту: [email protected].

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]