Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Київ доставили новий трамвай Pesа, який курсуватиме на маршруті швидкісного трамваю від Борщагівки до вул. Старовокзальної

22 листопада 2016 року, 10:13

У Київ доставили новий трамвай Pesа, який курсуватиме на маршруті швидкісного трамваю від Борщагівки до вул. Старовокзальної. Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Ілля Сагайдак. 

«У наших планах замінити всі трамваї на цій гілці на сучасні, з низькою підлогою, що зробить їх надзвичайно комфортними. Це реалізується завдяки підтримки нової транспортної політики, яка орієнтована на розвиток електротранспорту,  міським головою Віталієм Кличком», – зазначив заступник голови КМДА.

Також Ілля Сагайдак додав, що плануються доставити ще вісім  Pesа  і один Електрон до кінця року.

«У планах в наступному році добудувати всі станції і  реконструювати гілку до «Кисневого заводу» (Симиренка). Великий масив Борщагівки отримає сучасне та комфортне сполучення з центром. До кінця року очікуємо на ще 9 сучасних трамваїв із низькою підлогою», – зауважив Ілля Сагайдак.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]