Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

26 листопада на час вшанування пам’яті жертв Голодомору у центрі столиці буде тимчасово обмежено рух транспорту

25 листопада 2016 року, 21:51

26 листопада у зв’язку з проведенням у столиці заходів до вшанування пам’яті жертв Голодомору з 13:00 до 16:00 на вул. Лаврській (від площі Слави до перехрестя з вул. Цитадельною), Михайлівській площі, вул. Десятинній, вул. Трьохсвятительській можливе тимчасове обмеження або заборона руху транспортних засобів.

Окрім того, на цей час у рух тролейбусів маршруту № 38 та автобусів маршруту № 24 вносяться зміни.

Зокрема, зазначений маршрут курсуватиме:

  • тролейбуси маршруту № 38 курсуватимуть за таким напрямком руху: ст. м. «Видубичі» – вул. Кіквідзе – б-р Лесі Українки (до вул. Новогоспітальної (пров. Щорса);
  • автобусів маршруту № 24 курсуватимуть за таким напрямком руху: Музей історії України в Другій світовій війні – вул. Цитадельна – вул. Московська – вул. Грушевського, далі за діючою трасою.

Зазначимо, що ознайомитися з роботою громадського транспорту можна на сайті комунального підприємства www.kpt.kiev.ua у розділі «Пасажирам – Маршрути та розклад руху».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]