Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Столична влада надасть всебічну підтримку понад 22 тисячам киян-учасникам АТО та родинам Героїв Небесної Сотні – Володимир Бондаренко

01 грудня 2016 року, 11:25

Столична влада передбачила на наступний рік комплекс заходів для посилення соціального захисту киян-учасників антитерористичної операції, а також родин загиблих учасників АТО і Героїв Небесної Сотні. Зокрема, 56100 тис. грн. матеріальної допомоги мають отримати 22,2 тисячі осіб. Про це повідомив керівник апарату КМДА Володимир Бондаренко.

«Ми й надалі підтримуватимемо ці категорії киян, і не лише наданням адресної матеріальної допомоги. Скажімо, продовжимо покривати витрати на житлово-комунальні послуги, на безкоштовне поховання загиблих учасників АТО та виготовлення і встановлення надгробків, на дороговартісне лікування. Серед іншого, на суму понад 2202 тисяч гривень забезпечимо оздоровлення дітей учасників АТО до 7 років у супроводі матері, батька або особи, яка їх замінює», – наголосив Володимир Бондаренко.

За його словами, також розширюватиметься мережа комплексної соціально-психологічної допомоги учасників антитерористичної операції. А тим, хто має порушення опорно-рухового апарату, буде забезпечено максимальну доступність до соціальної інфраструктури міста, шляхом перевезення осіб з інвалідністю. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]