Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Я радий бути тим політиком, який виконує те, що задекларував і пообіцяв, а не красиво говорить»

08 грудня 2016 року, 22:13

Я радий бути тим політиком, який не красиво говорить, а виконує те, що задекларував і пообіцяв: за минулий рік у Києві відбулося багато змін, і нам вдалося закласти фундамент для реальних перетворень у столиці. Про це в ефірі телеканалу «News One» заявив Київський міський голова Віталій Кличко.

«За минулий рік відбулося багато подій, і сьогодні я презентував річний звіт про свою роботу. Можливо я говорю не так добре, як інші політики, однак за останніх 25 років у нас було багато політиків, які змагалися у красномовстві та обіцянках, ­– зазначив Віталій Кличко. – Я радий бути тим політиком, який декларує і виконує свої обіцянки, і люди можуть побачити зміни. Нам є чим звітувати – за минулий рік у Києві відбулося багато змін, і нам вдалося закласти фундамент для реальних перетворень у столиці. І Київ показує приклад іншим регіонам країни».

Віталій Кличко також підкреслив, що у місті є багато проблем, які поки що не вирішені.

«Але у нас і немало досягнень. І ми робимо все, аби проблемні питання були вирішені, і відкрито та прозоро презентуємо те, що ми зробили для міста, для кожного киянина», – підкреслив міський голова.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]