Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Програма «Діти. Сім’я. Столиця» отримала додатково 30 мільйонів

09 грудня 2016 року, 14:24

Депутати Київради проголосували за перерозподіл та збільшення фінансування міської цільової програми «Діти. Сім'я. Столиця на ‎2016-2018 роки» на 30 мільйонів гривень. Кошти, серед іншого, підуть на створення гуртожитку для дітей сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, придбання автомобілів для будинків сімейного типу, профілактику наркозалежності тощо. Про це повідомила заступник голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко.

Міська рада внесла зміни до бюджету міста Києва, які передбачають перерозподіл зекономлених під час проведення тендерних процедур коштів та збільшення фінансування міської цільової програми «Діти. Сім'я. Столиця на ‎2016-2018 роки».

«Завдяки раціональному використанню бюджетних коштів вдасться підвищити заробітну плату для соцпрацівників на 11% . Підтримані Київрадою додаткові 30 мільйонів протягом 3 років будуть направити на створення гуртожитку дітей сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, придбання автомобілів для дитячих будинків сімейного типу, на профілактику наркозалежності, на проведення рейдів «Діти вулиці», і що важливо – створення патронатних сімей», – повідомила заступник голови КМДА.

Зазначимо, що міська цільова програма «Діти. Сім’я. Столиця» на ‎2016-2018 роки передбачає низку заходів для забезпечення оптимального функціонування цілісної системи захисту прав дітей, організації результативної роботи щодо запобігання соціальному сирітству, реабілітації бездоглядних та безпритульних дітей, створення умов для реалізації права кожної дитини на виховання в сім’ї.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]