Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Ситуацію щодо побиття працівника «Київтранспарксервісу» перевірять, і якщо факт побиття підтвердиться – винного чекає звільнення

13 грудня 2016 року, 18:58

Ситуація із побиттям співробітника КП «Київтранспарксервіс» Євгена Сагуйченка заступником керівника цього підприємства Святославом Мельником потребує додаткової перевірки, і якщо факт буде підтверджено – винного чекає відповідне покарання. Так вважає в.о. голови КМДА Геннадій Пліс.

«Ми підготували відповідне доручення про спеціальну перевірку наведених фактів. Матеріали цієї перевірки мають бути направлені до правоохоронних органів. У випадку, якщо факт побиття підтвердиться, чиновника найімовірніше чекає звільнення», – підкреслив Геннадій Пліс.

За його словами, фахівці розпочнуть перевірку дій заступника керівника «Київтранспарксервісу» Святослава Мельника. Про її результати інформуватимуть міського голову.

«Так, якщо буде підтвердження агресивної поведінки – посадовця можуть звільнити, але рішення про це прийматиме мер, і воно буде спиратися на дані спецперевірки», – наголосив Геннадій Пліс.

Нагадаємо, у ЗМІ поширилася інформація про факт побиття співробітника КП «Київтранспарксервіс» Євгена Сагуйченка заступником керівника цього підприємства.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]