Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Надання сучасних сервісів киянам – однин з найбільших пріоритетів міської влади – Микола Поворозник

19 грудня 2016 року, 15:44

Надання сучасних адміністративних послуг киянам – це один з найбільших пріоритетів міської влади. Про це повідомив заступник голови КМДА Микола Поворозник під час робочого візиту до міського Центру надання адміністративних послуг.

 «У центрах надання адміністративних послуг вже довгий час надається велика кількість адміністративних послуг, однак одні з найбільш затребуваних послуг – оформлення паспорту громадянина України у вигляді ID-картки та паспорту громадянина України для виїзду за кордон, до сьогодні не були доступними у центрах. З 19 грудня 2016 року мешканці Дарницького району міста Києва отримали змогу подати документи для оформлення паспорту громадянина України з безконтактним носієм та паспорту громадянина України для виїзду за кордон без сплати будь-яких додаткових платежів через Департамент (Центр) надання адміністративних послуг», – розповів Микола Поворозник.

Він додав, що у ЦНАПі без будь-яких черг, у комфортних умовах готові обслуговувати киян 6 днів на тиждень.

«У міському центрі надання адміністративних послуг забезпечено максимально комфортні умови для батьків з дітьми. На 2-му поверсі центру розмістився сучасний та цікавий дитячий куточок, де батьки можуть очікувати зі своїми малюками подачі документів не ризикуючи пропустити своєї черги. Крім того, врахувавши усі побажання заявників, у центрі надання адміністративних послуг створено зручну та яскраву систему навігації, яка допоможе зорієнтуватися у приміщенні», – додав заступник голови КМДА Микола Поворозник.

За його словами, вже найближчим часом планується забезпечення оформлення паспорту громадянина України з безконтактним носієм та паспорту громадянина України для виїзду за кордон ще у 13 центрах надання адміністративних послуг. Наразі ведеться закупівля необхідного обладнання для забезпечення роботи.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]