Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Я радий бути тим політиком, який не лише декларує, а й виконує свої обіцянки»

27 грудня 2016 року, 0:07

 

Серед головних цьогорічних досягнень на посаді мера столиці Віталій Кличко назвав безпрецедентну кількість відремонтованих автодоріг у місті та збільшення надходжень коштів до бюджету. Водночас, серед поразок мер Києва назвав незавершену боротьбу з незаконною торгівлею та з корупцією. Про це Віталій Кличко заявив в ефірі телеканалу News One.

«Ми здійснили безпрецедентний прорив щодо ремонту доріг цього року. «Київавтодору» вдалося відремонтувати понад 200 кілометрів доріг. Більш того, з гарантією на 5 років. Наступного року ми планує відремонтувати мінімум 300 кілометрів столичних автошляхів, - зазначив Віталій Кличко. – Нам також вдалося на 30% збільшити надходження до столичного бюджету у порівнянні з попереднім роком. Ми інвестуємо кошти у нові дитсадки та школи, нові громадські простори. Ми змінюємо місто та наповнюємо бюджет», - розповів Віталій Кличко.

Що ж до головних невдач року, Віталій Кличко зазначив, що його команді поки що не вдалося навести лад із незаконною торгівлею у місті.

«Також не вдалося цього року ухвалити генеральний план міста. Після його винесення на обговорення громадськості та ухвалення вирішити проблему незаконних забудов у місті буде легше», - підкреслив мер, додавши, що його ключовим завданням залишається боротьба з неповороткою системою управління містом і боротьба з корупцією.

Водночас, Віталій Кличко підкреслив, що радий бути тим політиком, який не лише декларує, а й виконує свої обіцянки.

«Мені дуже подобається змінювати місто, декларувати майбутні зміни і виконувати те, що обіцяю. І кияни бачать результат, адже мені є чим звітувати», - підкреслив Віталій Кличко.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]