Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

«Київводоканал» відкрив новий сучасний центр обслуговування мешканців багатоквартирних будинків в Оболонському районі

27 грудня 2016 року, 17:01

В Оболонському районі на проспекті Героїв Сталінграда, 14-Ж відкрито новий сучасний центр із обслуговування споживачів (ЦОС). Тут клієнти можуть отримати повний спектр послуг і фахову консультацію з питань розрахунків за холодну воду і каналізацію, укладення договору, опломбування, повірки квартирних приладів обліку. Про це повідомили у ПАТ «АК «Київводоканал».

Так, у новому Центрі втілено найкращі європейські та світові стандарти обслуговування: робота за принципом «єдиного вікна», відсутність окремих кабінетів – «open space», привітний, професійний персонал. Наразі відкриті шість віконець, де оператори надають якісну, кваліфіковану допомогу. Найближчим часом їх кількість буде збільшено до 10.

Центр на проспекті Героїв Сталінграда, 14-Ж працює у тестовому режимі з 20 грудня 2016 року, а отже перші клієнти вже встигли випробувати його сервіс.

Графік роботи: понеділок-четвер з 8:00 до 17:00, п’ятниця з 8:00 до 16:00.

Детальна інформація за телефоном: (044) 426-40-88.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]