Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У 2016 році міська влада збільшила рівень матеріальної допомоги учасникам АТО та родинам загиблих воїнів – Володимир Бондаренко

28 грудня 2016 року, 17:43

У 2016 році київській міській владі вдалося досягти значних позитивних зрушень у питаннях допомоги та підтримки киян-учасників антитерористичної операції. Про це повідомив керівник апарату КМДА Володимир Бондаренко у прямому ефірі програми «Столиця», що виходить на телеканалі «Київ». Також під час ефіру він підбив підсумки діяльності протягом 2016 року, а також поділився планами на 2017 рік.

«Ситуація в цьому році покращилася, ми змогли виділити земельні ділянки для сімей загиблих воїнів АТО та фактично підготувати другу групу для виділення. На жаль, кількість загиблих збільшується, тому роботу продовжуватимемо. Також завдяки державним субвенціям і виділенню коштів із міського бюджету нам вдалося закупити квартири для пільговиків, у тому числі для учасників АТО», – зазначив Володимир Бондаренко.

Він додав, що вжито також комплекс заходів для посилення соціального захисту киян-учасників антитерористичної операції.

«Вдалося внести зміни до рішень Київради, які дозволяють не тільки компенсувати витрати на лікування, але й частково авансувати їх. Так, у 2016 році ми змогли підвищити рівень матеріальної допомоги для учасників АТО, а для родин загиблих воїнів збільшили суму одноразової грошової допомоги у 10 разів – із 2,5 до 25 тисяч гривень. У 2017 році ми плануємо вносити корективи і стосовно матеріальної допомоги учасникам АТО, і щодо витрат на житлово-комунальні послуги», – зазначив керівник апарату КМДА.

На його переконання, місто має піклуватися про людей, які наразі захищають нашу країну на сході.

«Ми розуміємо, що бюджет міста не безмежний. Але ми маємо розуміти, що є категорія людей, і серед них учасники АТО, яких місто має підтримувати», – підсумував Володимир Бондаренко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]