Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці пройшов тренінг, орієнтований на розкриття підприємницьких талантів молоді

29 грудня 2016 року, 10:49

Департамент промисловості та розвитку підприємництва КМДА та ТОВ «Києво-Могилянська Бізнес Школа» реалізували спільний проект, орієнтований на розкриття підприємницьких талантів молоді.

Так, участь у дводенному тренінгу «Як перетворити ідею в успішний бізнес» взяли студенти вищих навчальних закладів, які бажають реалізувати власну бізнес-ідею і таланти. Висококваліфіковані викладачі-практики, фахівці у сфері підприємництва поділилися з молодими киянами досвідом і знаннями у створенні та управлінні бізнесом.

У рамках проекту було організовано практичні кейси, командні вправи, бізнес-гру «Marshmallow Challenge», дискусії, живе спілкування. Основна мета програми, створеної спеціально для студентської аудиторії, полягає у здобутті учасниками знань і практичних навичок, необхідних для реалізації бізнес-ідей, а саме: розуміння сутності підприємництва, важливість роботи в команді, методи обрання клієнта, особливості фінансів і обліку на старті, ефективність комунікацій і мистецтва презентацій.

У проекті взяли участь студенти Київського національного університету ім. Т. Г. Шевченка, Національного університету «Києво-Могилянська академія», Київського національного економічного університету ім. В. Гетьмана та інших столичних вузів.

Довідково.

Проект спрямований на отримання системних знань і практичних навичок, необхідних для реалізації бізнес-ідей і start-up проектів. Набуті знання дозволять учасникам програми в подальшому досягти своїх цілей, створити успішні бізнес-проекти, стати достойними городянами та основою київської підприємницької спільноти. Адже саме розвиток малого та середнього підприємництва є запорукою сталого економічного розвитку міста.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]