Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Медична допомога під час новорічних і різдвяних свят надаватиметься у повному обсязі – Департамент охорони здоров’я

30 грудня 2016 року, 14:59

Медична допомога під час новорічних і різдвяних свят надаватиметься у повному обсязі. Про це повідомили в Департаменті охорони здоров’я КМДА.

На виконання відповідного наказу ДОЗ під час проведення загальнодержавних і загальноміських новорічних та різдвяних заходів громадянам, у разі потреби, невідкладна медична допомога буде надаватися незалежно від місця їх проживання та реєстрації.

Роботу амбулаторно-поліклінічних закладів буде організовано наступним чином:

1 січня 2017 року, неділя – вихідний, святковий день;

2 січня 2017 року, понеділок – вихідний день;

6 січня 2017 року, п’ятниця – робочий, передсвятковий день (відповідно до статті 53 КЗпП України, скорочений на 1 годину напередодні святкових, неробочих днів);

7 січня 2017 року, субота – вихідний, святковий день;

8 січня 2017 року, неділя – вихідний день;

9 січня 2017 року, понеділок – вихідний день.

Заклади охорони здоров’я, які надають стаціонарну медичну допомогу, працюватимуть цілодобово, відповідно до затверджених графіків чергувань відділень на 2016 рік.

Чергування бригад екстреної (швидкої) медичної допомоги буде організовано під час  заходів відповідно до плану їх проведення.

У Департаменті охорони здоров’я нагадують, що для киян і гостей столиці постійно працює цілодобова консультативно-інформаційна служба «Здоров’я – порада лікаря за телефоном 15-83» (безкоштовно зі стаціонарних телефонів Києва).

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]