Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У зв’язку з похолоданням теплопостачальні організації столиці підвищуватимуть температуру теплоносія

05 січня 2017 року, 12:28

Із 6 січня в Києві очікується різке зниження температури. Так, 7-8 січня температура зовнішнього повітря вночі знизиться від 17 до 19 морозу. У зв’язку з цим теплопостачальні підприємства столиці повинні збільшити температуру теплоносія відповідно до погодних умов і забезпечити належну температуру опалення в будинках. Про це заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

За прогнозами Українського гідрометцентру, 6 січня в столиці очікується різке зниження температури вночі до 14-16°, вдень до 11-13° морозу. Очікується невеликий сніг і на дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-західний із переходом на північний, 7-12 м/с. 7-8 січня очікується подальше похолодання: вночі 17-19° морозу, вдень 7 січня 15-17° і невеликий сніг, а 8 січня 12-14° морозу, опадів не передбачається.

Заступник голови КМДА зауважив, що з боку житлових організацій має здійснюватися постійний контроль за станом будинку та оперативне виправлення можливих технічних неполадок, які впливають на якість опалення. Температура в оселях киян не повинна бути нижчою 18 градусів. Якщо комунальники не виконуватимуть свої обов’язки проводитимуться службові перевірки з подальшими висновками та кадровими рішеннями.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]