Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Громадський транспорт столиці працює без перебоїв, незважаючи на складні погодні умови

08 січня 2017 року, 18:22

 

Громадський транспорт столиці працює без перебоїв, незважаючи на складні погодні умови. Про це повідомляють у Департаменті транспортної інфраструктури КМДА.

«Через ожеледицю та сильні снігопади затримок на маршрутах не спостерігалося, все працює у штатному розкладі. Єдине – є технічні затори, які постійно виникають в одних і тих же місцях. Звертаючи увагу на прогноз Українського гідрометцентру, закликаю киян, за можливості, не використовувати власні авто, віддавши перевагу громадському транспорту. Також прошу водіїв бути уважними на дорогах і не залишати автомобілі на узбіччях вулиць і доріг, щоб не заважати роботі снігоприбиральної техніки», – зауважив директор Департаменту транспортної інфраструктури КМДА Сергій Майзель.

Він додав, що труднощів із виходом рухомих одиниць на маршрути не виникало.

Окрім того, співробітники комунальної корпорації «Київавтодор» продовжують розчищати вулиці та дороги столиці від снігу. У процесі очищення доріг задіяно 274 одиниці снігоприбиральної техніки та 50 бригад із ручного прибирання у складі 345 осіб, які виконують очищення зупинок громадського транспорту, підходів до підземних і наземних пішохідних переходів, сходових маршів і тротуарів, що утримуються підприємствами корпорації.

Усі підприємства комунальної корпорації «Київавтодор» забезпечені достатньою кількістю посипальних і паливно-мастильних матеріалів для подолання снігопадів і працюють у цілодобовому режимі.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]