Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко вночі перевірив, як комунальні служби розчищають столицю від снігу

09 січня 2017 року, 10:23

Мер Києва Віталій Кличко вночі проїхався столицею і перевірив, як працюють комунальні служби, що прибирають сніг на вулицях Києва.

Віталій Кличко наголосив, що комунальники працюють у цілодобовому режимі, але робота повинна бути більш злагодженою і ефективною, аби оперативно прибрати місто від снігу та не допустити колапсу в столиці.

«Я перевірив, як працюють міські служби в прибиранні снігу. Зрозуміло, що такі снігопади – це стихія! І ми бачимо, що коїться в різних регіонах України – є проблеми з прибиранням снігу, заблоковані дороги», – сказав мер Києва.

Він наголосив, що комунальні служби зроблять усе, щоб мінімізувати наслідки негоди, розчистити місто від снігу за вихідні дні, аби з початком робочого тижня не сталося колапсу.

«Щоб не було ніяких збоїв і місто працювало в нормальному режимі, комунальні служби працюють і вдень, і вночі. Проблеми, звичайно, є. І я акцентував на недоліках. Повинно бути більше бригад, які працюють уночі, робота має бути більш злагодженою та ефективною», – додав мер Києва.

Співробітники «Київавтодора» залучають до процесу очищення доріг понад 270 одиниць снігоприбиральної техніки. Окрім того, працюють бригади, що вручну розчищають зупинки громадського транспорту, підходи до підземних і наземних пішохідних переходів. Також, за словами Віталія Кличка, добре допомагає і техніка, яка була придбана і, яку Києву подарували німецькі друзі минулого року.

Мер Києва підкреслив, що комунальники забезпечені достатньою кількістю посипальних і паливно-мастильних матеріалів для подолання наслідків негоди. Віталій Кличко також звернувся до киян із проханням, щоб вони з розумінням і повагою ставилися до роботи дорожників і не залишали свої автівки там, де вони заважають прибиранню снігу.

«Я розпорядився зосередитися, зібрати всі сили, щоб впоратися з викликами стихії, щоб у вівторок Київ повернувся до звичного ритму життя, щоб дороги і тротуари були розчищені», – зазначив Віталій Кличко.

Комунальний громадський транспорт столиці, попри складні погодні умови, працює за графіком і на всіх маршрутах.

Відео: https://www.youtube.com/watch?v=rC8gnrDqJaQ&feature=youtu.be

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]