Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

За останню добу з вулично-дорожньої мережі Києва вивезено майже 6,5 тис. тонн снігу

10 січня 2017 року, 11:56

Працівники підприємств комунальної корпорації «Київавтодор» продовжують проводити роботи з очищення та вивезення снігу з вулично-дорожньої мережі столиці. Роботи проводяться позмінно в цілодобовому режимі.

Так, уночі з 9 на 10 січня роботи з ручного прибирання вулично-дорожньої мережі столиці проводила 31 бригада автодорівців. Зокрема виконувалось очищення від снігу тротуарів, наземних пішохідних переходів і зупинок громадського транспорту.

Також у другу зміну на вулицях Києва працювало 256 одиниць спеціальної техніки, котра виконувала очищення крайніх смуг руху на вулицях і дорогах столиці, згрібання снігу на перехрестях доріг, а також допомагала бригадам із ручного прибирання у навантаженні та вивезенні снігу.

Зазначимо, що за останню добу з вулично-дорожньої мережі столиці вивезено майже 6,5 тисяч тонн снігу.

Сьогодні вдень роботи з очищення вулиць і доріг столиці продовжуватиме денна зміна працівників підприємств комунальної корпорації «Київавтодор».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]