Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

КП «ГІОЦ» повідомляє про тимчасове припинення отримання комунальних платежів відділеннями «Укрпошти»

12 січня 2017 року, 13:10

Комунальне підприємство «Головний інформаційно-обчислювальний центр» інформує мешканців столиці про тимчасове припинення взаємодії із Київською міською дирекцією УДППЗ «Укрпошта». Так, 1 січня 2017 року за ініціативи «Укрпошти» було припинено дію Договору з КП «ГІОЦ» у зв’язку з підвищенням вартості її послуг – 1,5% від суми платежу, що значно перевищує фінансові можливості КП «ГІОЦ». Про це повідомив директор комунального підприємства «ГІОЦ» Віталій Козубський.

«Договір про надання послуг із приймання платежів за житлово-комунальні та інші послуги з «Укрпоштою» діяв до 31.12 2016 року. Однак наразі «Укрпошта» підвищила ціни на послуги», – пояснив він.

Тому КП «ГІОЦ» звертає увагу киян на те, що наразі оплата житлово-комунальних послуг у столиці можлива:

  • у будь-якому банківському відділенні, зокрема, у відділеннях державних фінансових установ «Ощадбанк» і «Приватбанк»;
  • платіжними картками в 34 точках прийому Комунального концерну «Центр комунального сервісу» (ЦКС);
  • онлайн-сервісами на офіційних сайтах КП «ГІОЦ» – gioc.kiev.ua та ЦКС – cks.kiev.ua та в електронних кабінетах на офіційних сайтах виконавців послуг.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]