Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці спостерігається метеорологічна димка через підвищений рівень вологості

17 січня 2017 року, 10:37

Сьогодні, 17 січня, в столиці спостерігається метеорологічна димка. Найімовірнішою причиною туманності над територією Києва є зниженням температури повітря, підвищення вологості та залишки продуктів життєдіяльності міста (атмосферні викиди, вихлопні гази, в тому числі, наслідки роботи промислових підприємств), що спричинили таке явище, яке називається метеорологічна димка.

Наразі Головним управлінням Держпродспоживслужби в м. Києві здійснюються контрольні заміри повітря для визначення наявності в повітрі концентрації шкідливих речовин. Про результати досліджень буде повідомлено згодом.

Лікарі радять в такий період обмежити перебування на відкритому повітрі, уникати тривалого перебування на відкритому повітрі рано вранці. Дітям і вагітним жінкам слід відмовитися від тривалих прогулянок. За можливості, використовувати у побуті та на робочих місцях системи кондиціонування та очищення повітря.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]