Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Микола Поворозник вручив ветерану Другої світової війни орден «За заслуги» ІІ ступеня

17 січня 2017 року, 14:23

Заступник голови КМДА Микола Поворозник вручив ветерану Другої світової війни Геннадію Киркевичу орден «За заслуги» ІІ ступеня за значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток української держави, вагомі трудові досягнення та багаторічну сумлінну працю.

«Для мене велика честь вручати нагороду такій видатній людині. Від імені Віталія Кличка та від себе особисто вітаю Вас із високою державною нагородою. Прийміть найщиріші побажання міцного здоров’я, добра, щастя та благополуччя. Нехай у вашій родині завжди панують злагода та взаєморозуміння, а рідні будуть Вам надійною опорою», – сказав заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Киркевич Геннадій Олександрович – киянин-патріот, який усе своє життя присвятив праці на благо міста та країни загалом. У післявоєнні роки він доклав чимало зусиль для того, щоб українському народові було повернуто матеріальні цінності. Його наполеглива праця в той час була надзвичайно важливою для відновлення зруйнованого війною господарства України.

Також Геннадій Киркевич неодноразово брав участь у міжнародних нарадах і симпозіумах із питань розвитку газової промисловості, очолював делегації республіки на кількох сесіях Європейської економічної комісії ООН.

Геннадій Олександрович у 77 років вийшов на пенсію, але й досі, незважаючи на поважний вік, веде активний спосіб життя.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]