Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Вартість проїзду в маршрутках підвищують лише приватні перевізники – тарифи на проїзд у комунальному транспорті залишаються незмінними

21 січня 2017 року, 13:26

Вартість проїзду у приватних маршрутках столиці коштуватиме на гривню більше. Водночас, тарифи на проїзд у комунальних тролейбусах, трамваях та автобусах залишається незмінною. Про це повідомили у Департаменті транспортної інфраструктури КМДА.

У Департаменті пояснили – приватні перевізники Києва ініціюють збільшення вартості своїх послуг на одну гривню через підвищення заробітної плати водіям та іншим робітникам транспортних підприємств, що має відбутися у результаті зростання мінімальної зарплати в Україні.

У цей же час столична влада працює, аби представити мешканцям хорошу альтернативу приватним перевізникам, покращуючи якість послуг з перевезення в комунальному транспорті.

Як зауважив керівник Департаменту транспортної інфраструктури Сергій Майзель, наразі міська влада спільно зі Світовим банком і ЄБРР завершує розробку нової транспортної схеми столиці, що дозволить зробити маршрути громадського транспорту більш оптимальними і зручними для мешканців. Окрім того, оновлюється парк автобусів, тролейбусів і трамваїв – у 2016 році було придбано більше сотні нових одиниць рухомого складу комунального громадського транспорту.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]