Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

КП «Київпастранс» спільно з волонтерами організовує пункти прийому допомоги для постраждалих жителів Авдіївки

03 лютого 2017 року, 16:56

КП «Київпастранс» організувало пункти прийому допомоги для  жителів міста Авдіївка, які постраждали в результаті ведення активних бойових дій під час антитерористичної операції на сході країни. Про це повідомили в зазначеному комунальному підприємстві.

Із метою моральної підтримки та надання допомоги людям, які лишились без води, електрики й тепла та наразі перебувають у зоні бойових дій на сході країни, «Київпастранс» спільно з волонтерами організовує пункти прийому допомоги в структурних підрозділах за адресами:

•        Дарницьке ТРЕД – вул. Павла Усенка, 6. Телефон для довідок: 292-32-95;

•        ТРЕД № 1 – вул. Михайла Максимовича, 32 (колишня вул. Трутенка). Телефон для довідок: 521-37-41;

•        Подільське ТРЕД – вул. Кирилівська, 132 (колишня вул. Фрунзе). Телефон для довідок: 521-36-02.

Кияни можуть поділитися продуктами харчування, теплими речами, ліками, ковдрами, предметами гігієни та білизною, свічками, ліхтариками, батарейками та сірниками.

«Київпастранс» не може пройти осторонь чужого горя! Ми долучилися до волонтерів і організували пункти прийому допомоги на базах трьох структурних підрозділів. Наші співвітчизники опинилися в страшній ситуації і ми обов’язково маємо їм допомогти, адже ніхто не знає, що чекає на нас завтра! Це вже не вперше, коли ми разом із волонтерами доставляємо допомогу в зону АТО. Така робота проводиться постійно», – зауважив генеральний директор КП «Київпастранс» Дмитро Левченко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]