Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

7-8 лютого в столиці очікується значне похолодання

06 лютого 2017 року, 16:11

За прогнозом Українського гідрометцентру, 7-8 лютого в столиці очікується значне похолодання, мінімальна температура повітря знизиться до 10-12° морозу. Вночі невеликий, вдень помірний сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер східний, 7-12 м/с.

Окрім того, за прогнозами синоптиків, 8 та 9 лютого очікується подальше зниження температури: вночі 8 лютого 13-15° морозу, 9 лютого близько 20°, вдень 9-14° морозу. 8 лютого вночі помірний сніг, хуртовина, вдень невеликий сніг; вітер східний, 7-12 м/с.

Міська влада закликає киян не користуватися власним авто під час снігопаду та віддавати перевагу громадському транспорту. Це дуже необхідно для якісного та своєчасного прибирання снігу в умовах снігопаду, та значно прискорить роботу комунальних служб і дозволить уникнути виникнення заторів на дорогах міста.

Також нагадуємо про прохання комунальних служб не паркувати приватні авто на узбіччях доріг та в місцях, де він заважатиме роботі снігоприбиральної техніки. Автівки, що заважатимуть розчищати дороги міста від снігу, будуть евакуйовані.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]