Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київська влада планує залучати корейських інвесторів до перспективних інвестиційних проектів

09 лютого 2017 року, 9:59

Київ запросив корейську сторону до участі в ряді перспективних інвестиційних проектів, зокрема, у створенні промислового парку «Київська бізнес-гавань» і рекреаційної зони на Трухановому острові, модернізації ТЕЦ-6, будівництві сміттєспалювального/переробного заводу. Про це йшлося під час зустрічі української делегації на чолі з першим заступником голови КМДА Геннадієм Плісом із керівництвом корпорації «Hyundai Engineering & Construction».

«Ми хочемо бачити серед інвесторів серйозний бізнес із Кореї. Адже для нас це означає участь передових технологій і досвіду, який використовуватиметься на місцевому рівні, із залученням київських спеціалістів. Тобто ми не лише отримуємо якісного інвестора та реалізований на благо міста проект, але й можливість надзвичайно цікавого практичного досвіду для наших працівників – виконавців і експертів», – переконаний Геннадій Пліс.

На його думку, корейська сторона також зацікавлена в проектах у Києві.

«Для них це новий ринок, тобто гарні можливості розширити свої економічні горизонти. Окрім того, український досвід також унікальний для таких корпорацій, отже, виграш матимуть усі сторони. А кияни – особливо», – впевнений перший заступник голови КМДА.

Він додав, що Київ – місто можливостей для інвесторів, які думають у довгостроковій перспективі. У Києві є високий попит на модернізацію міської економіки і інфраструктури, а також порівняно низька «щільність» інвесторів. Пріоритетними галузями для міста є енергетична галузь, транспорт; інвестиції в охорону здоров'я, у будівництво дошкільних навчальних закладів та шкіл, розвиток спортивної інфраструктури, у рекреацію.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]