Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На перехресті проспекту Миру та вулиці Григорія Чупринки в столиці запрацював новий світлофор

14 лютого 2017 року, 14:07

Новозбудований світлофорний об’єкт запрацював на перехресті проспекту Миру та вулиці Григорія Чупринки (колишня вул. Чудновського) в Києві. На необхідності встановлення світлофору на цьому місці наполягали спеціалісти Центру вдосконалення організації дорожнього руху та його безпеки КП «Київдорсервіс» , пояснюючи її високою інтенсивністю руху транспорту та пішоходів. Про це повідомили в Департаменті транспортної інфраструктури КМДА.

«Район Дарницької площі досить старий за часом забудови, однак і тут за минулі пару десятиліть суттєво зросла інтенсивність руху транспорту. Світлофорне регулювання на проспекті Миру має врегулювати рух, підвищити і пропускну здатність перехресть, і безпеку руху», – зазначив директор Департаменту транспортної інфраструктури КМДА Сергій Майзель.

Також новий світлофор має підвищити безпеку дорожнього руху – перехрестя знаходиться всередині житлових кварталів, неподалік розташовані школа та дитячий садок.

«Разом із новим світлофорним об’єктом на складному перехресті проспекту Миру та світлофором через квартал на перетині вулиць Тампере та Віфліємської, який нещодавно почали будувати, в цьому році нам вдасться повністю покращити регулювання світлофорами руху на проспекті Миру – а отже в цьому житловому районі стане зручніше й безпечніше пересуватися як автомобілем, так і пішки», – додав директор КП «Київдорсервіс» Віктор Черній.

За минулі дні співробітники Центру вдосконалення організації дорожнього руху та його безпеки КП «Київдорсервіс» також відремонтували 2 світлофорних об’єкти – на бульварі Ігоря Шамо (колишня Давидова), 2/7 і на перехресті вулиць Червоноткацька/Будівельників. Окрім того, встановлено новий пристрій примусового зниження швидкості («лежачий поліцейський») на проспекті Миколи Бажана, 10 (на місцевому проїзді).

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]