Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко візьме участь у Мюнхенській конференції із питань безпеки

16 лютого 2017 року, 13:08

Київський міський голова Віталій Кличко візьме участь у відкритті й роботі Мюнхенської конференції із питань безпеки, яка відбудеться 17-19 лютого. Під час конференції запланована низка двосторонніх зустрічей Віталія Кличка з провідними представниками політичних і ділових кіл, участь у дискусіях конференції.

Окрім того, мер Києва візьме участь у першому на Мюнхенській конференції українському ланчі, який відбудеться на запрошення Ялтинської Європейської Стратегії. Під час заходу, тема якого «Безпека України у мінливому світовому порядку», відбудеться панельна дискусія з генералом армії США Девідом Х. Петреусом, директором Центрального розвідувального управління (2011-2012), та Андерсом Фог Расмуссеном, прем’єр-міністром Данії (2001-2009), Генеральним секретарем НАТО (2009-2014).

У доповіді Мюнхенської конференції із питань безпеки, представленій перед її відкриттям головою заходу Вольфгангом Ішингером, ідеться зокрема про те, що для українців і решти Європи 2017 рік – із майбутніми виборами в основних європейських країнах і з новою адміністрацією США – стане роком критичним. Цього року в числі учасників Мюнхенської конференції – понад 30 очільників держав і урядів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]