Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці планують відремонтувати цього року понад 200 найбільш проблемних ліфтів

21 березня 2017 року, 10:40

 

У столиці планується здійснити ремонт, модернізацію або заміну 207 ліфтів у житлових будинках. Ремонтуватимуть найбільш проблемні та аварійні підйомники. Про це заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

Він зауважив, що цього року місто планує виконати низку протиаварійних і ремонтних робіт, зокрема, провести протизсувні роботи на 11 об’єктах, ремонт ліфтів, налагодити роботу систем опалення в житлових будинках тощо.

«Значна частина житлових будинків столиці перебуває у незадовільному технічному стані. І ситуація з ліфтами надзвичайно складна. У столиці експлуатується 22 тисячі 134 ліфти, з них близько 10 тисяч відпрацювали свій експлуатаційний вік – 25 років. Ми не можемо одночасно їх усі замінити або вимкнути. Але їх щороку перевіряють і визначаються ті підйомники, що потребують ремонту в першу чергу», – повідомив він.

Петро Пантелеєв зауважив, що ремонт підйомників коштуватиме понад 200 млн грн.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]