Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

24 березня біля пам’ятника Лесі Українки відбудеться акція «Запали світ навколо на підтримку боротьби з туберкульозом»

23 березня 2017 року, 13:33

24 березня о 18:00 із нагоди Всесвітнього дня боротьби з туберкульозом біля пам’ятника Лесі Українки відбудеться акція «Запали світ навколо на підтримку боротьби з туберкульозом».

Щоб підтримати всесвітню ініціативу міжнародного партнерства «Зупинимо туберкульоз» (Stop TB partnership) у Києві планується підсвітити червоним кольором постамент визначної письменниці, яка страждала на туберкульоз, щоб нагадати про необхідність об’єднання зусиль для боротьби з цією хворобою. Також під час акції відбудуться читання віршів Лесі Українки та роздаватимуть інформаційні матеріали щодо соціально небезпечних хвороб.

Ініціатори флеш-мобу в Києві – МГО «Соціальні ініціативи з охорони праці та здоров’я» у партнерстві з територіальним медичним об’єднанням «Фтизіатрія» та Київським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Місце проведення: б-р Лесі Українки, 1 (біля пам’ятника Лесі Українки).

Акредитація представників ЗМІ та додаткова інформація за тел.: (099)-940-95-19, [email protected] (Ліна Зубань).

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]