Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «На початку травня ми повністю відкриємо пішохідну частину Поштової площі після реконструкції, а 20 травня відкриємо оновлений Київський велотрек»

24 березня 2017 року, 20:26

На початку травня ми повністю відкриємо пішохідну частину Поштової площі після реконструкції, а 20 травня відкриємо оновлений Київський велотрек. Про це в ефірі телеканалу «Київ» заявив мер столиці Віталій Кличко.

«У перших числах травня ми відкриємо повністю завершену пішохідну зону Поштової площі, яка вже стала одним із улюблених місць киян. Тут також розміщуватиметься одна з офіційних фан-зон конкурсу Євробачення, який відбудеться у Києві. На площі будуть відкриті заклади харчування, встановлені сучасні скульптури, а також будуть обладнані пандуси для маломобільних груп населення. Впевнений, що реконструйована Поштова площа стане справжньою окрасою столиці та приваблюватиме не тільки киян, а й туристів, які приїжджають до нашого міста», – наголосив Віталій Кличко.

Мер Києва також зазначив, що 20 травня відбудеться відкриття оновленого Київського велотреку.

«Він стане спортивним хабом не тільки для велосипедистів, а й місцем проведення дозвілля для усіх прихильників спорту. Ми облаштовуємо цілісну спортивно-паркову зону за рахунок об’єднання території велотреку та прилеглого скверу. – розповів Віталій Кличко. – І я запрошую усіх киян на відкриття Київського велотреку – у цей день ми проведемо велопарад та влаштуємо справжнє шоу за участю спортсменів та артистів», – наголосив мер столиці.

 Віталій Кличко також розповів, що незабаром у центральній частині міста встановлять нові сміттєві контейнери та урни, які не лише покращать естетичний вигляд міста, а й допоможуть ефективніше вирішувати проблеми утилізації сміття.

«На жаль, зараз в історичній частині міста стоять старі сміттєві контейнери, часто відкриті, і біля них накопичується сміття. Це не відповідає вимогам сучасного міста, тому вже найближчим часом будуть встановлені підземні сміттєві баки, які зверху виглядають, як звичайна урна. У першій партії буде близько 90 таких контейнерів. Також у парках міста, в громадських місцях встановимо близько 200 нових урн об’ємом до 100 літрів», – розповів Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]