Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Розпочато роботу міської призовної комісії із проведення чергового призову громадян на строкову службу в квітні-травні 2017 року

28 березня 2017 року, 10:55

У столиці розпочала роботу Київська міська призовна комісія з проведення чергового призову громадян України на строкову службу в квітні-травні 2017 року. Головою комісії призначено заступника голови КМДА Миколу Поворозника.

Із метою забезпечення виконання заходів, пов’язаних із підготовкою та проведенням весняного 2017 року призову громадян України на строкову військову службу, в столиці підписано розпорядження Київської міської державної адміністрації № 311 та № 312.

Так, головам районних у місті Києві державних адміністрацій доручено підвести підсумки осіннього призову 2016 року громадян на строкову військову службу, організувати роботу з підготовки та проведення весняного призову 2017 року, утворити районні призовні комісії і затвердити їхній склад, направити для роботи в районні військові комісаріати на період підготовки та весь термін проведення призову технічних працівників тощо, забезпечити районні військові комісаріати автомобільним транспортом, укомплектувати районні лікарські комісії лікарями-спеціалістами та забезпечити їх медикаментами, медичним інструментарієм і санітарно-господарським майном.

Департамент охорони здоров’я має забезпечити роботу військово-лікарської комісії Київського міського військового комісаріату до 17 червня 2017 року з метою проведення контрольного медичного огляду призовників, призваних на строкову військову службу, з проведенням обов’язкового переліку обстежень на ВІЛ, гепатити В, С та сифіліс. Також Департаменту доручено розглянути заяви громадян про незгоду з результатом медичного огляду та рішенням районної лікарської комісії і перевірки рішень стосовно призовників, визнаних непридатними та тимчасово непридатними до військової служби за результатами призову та приписки зі 100% охопленням, кандидатів із числа цивільної молоді для вступу до вищих військових навчальних закладів Міністерства оборони України та інших військових формувань.

Окрім того, Департамент забезпечить міську лікарську комісію медикаментами, медичним інструментарієм і санітарно-господарським майном, забезпечить проведення обстеження призовників у лікувальних закладів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]