Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Цьогоріч у столиці з’явиться півсотні кіосків із соціальним хлібом

29 березня 2017 року, 15:09

 

Упродовж поточного року в столиці з’явиться ще 50 кіосків із хлібом популярних сортів за фіксованою ціною. Про це у коментарі виданню «44.ua» повідомив перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс.

«Адреси для розміщення таких споруд будуть узгоджені з містобудівними та архітектурними вимогами. У мерії також наполягають на тому, щоб кіоски розміщувалися не тільки в дозволених за планом місцях, але й не розташовувалися газонах або тротуарах. Ми розуміємо, що людям, особливо соціально незахищеним громадянам, вкрай важливо купувати основний продукт за доступною ціною, але нам також дуже важливо, щоб кіоски були облаштовані та комфортні для городян. Це означає і приємний зовнішній вигляд, і зручне місце розташування», – зауважив Геннадій Пліс.

Загалом у рамках проекту передбачено встановити 200 кіосків у Києві.

«Ми йдемо назустріч людям, допомагаючи переносити, тобто фактично встановлювати заново деякі з них у більш раціональних точках. Ми також намагаємося сприяти вирішенню тих питань, які, звичайно, можуть і виникають у процесі роботи таких кіосків. Однак встановити понад кількість, обумовлену в інвестиційному договорі, поки бачиться важким для виконання. Хоча б тому, що для компанії, яка взяла на себе подібні зобов’язання, цей проект не прибутковий, він більше соціальний, ніж комерційний, і ми це розуміємо», – підсумував Геннадій Пліс.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]