Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Більше п’яти тисяч небайдужих киян долучилися до толок та акцій із прибирання

01 квітня 2017 року, 14:14

 

До сьогоднішнього прибирання столиці під час толок та спільних акцій із благоустрою долучилося понад п’ять тисяч учасників. Працівники комунальних служб, столичної і районних адміністрації, комунальних і приватних підприємств, а також місцеві активісти загалом висадили на території зелених зон та паркових господарств майже 1,3 тисячі дерев ­– дубів, кленів, платанів, вишень тощо. 

Зокрема, сьогодні прибирали один із найбільших за площею парків міста – парк ім. Максима Рильського в Голосіївському районі. Його площа – близько 140 га.

За словами заступника голови КМДА Петра Пантелеєва, який взяв участь у прибиранні парку, кількість учасників толок збільшується і все більше молодих людей стають учасниками таких прибирань.

«Дякую всім, хто цього дня допоміг нам прибрати міські території і місця відпочинку. Нинішні обсяги роботи в комунальників достатньо масштабні, адже цього року ми плануємо здійснити капітальний ремонт більше 120 скверів і парків, висадити 13 млн одиниць квітів. Тому активність і сприяння людей у наведенні порядку, а найголовніше – в його подальшому збереженні дуже важлива», – сказав він.

Петро Пантелеєв також зауважив, цієї суботи в столиці проходить дійсно масштабне прибирання: в різних районах міста проводиться більше 30 толок. Зокрема, сьогодні прибирають Пейзажну алею, Кадетський гай, сквер на вулиці Антонова, парк Дружби народів, Жуків острів та інші.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]