Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На першому поверсі КМДА за ініціативи Київської міської організації Товариства Червоного Хреста працюватиме скринька збору благодійних пожертв

04 квітня 2017 року, 14:04

За ініціативи Київської міської організації Товариства Червоного Хреста України на першому поверсі КМДА 5 квітня розташують скриньку для грошових пожертв для найбільш соціально-незахищених громадян: поранених демобілізованих військових, інвалідів, одиноких хворих. Фінансову допомогу також спрямують на притулки та інтернати для дорослих і дітей.

Працюватиме скринька протягом місяця. Її встановлять у рамках акції Товариства Червоного Хреста зі збору допомоги під гаслом «Добро не має меж! Від тебе залежить життя людини поряд». Акція спрямована на збір коштів, продуктів харчування, предметів гігієни, одягу, взуття, медикаментів, шкільного приладдя та іграшок, предметів домашнього вжитку тощо.

Нагадаємо, що Міжнародний рух Червоного Хреста та Червоного Півмісяця є найгуманітарнішою мережею у світі, місія якої – полегшення людських страждань, захист життя та здоров’я, підтримка людської гідності, особливо під час катастроф, надзвичайних ситуацій і збройних конфліктів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]