Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Володимир Бондаренко: «Місто та громадськість почали конструктивну співпрацю у вирішенні питання Театру на Подолі»

07 квітня 2017 року, 16:18

 

Рішення щодо подальшої долі Театру на Подолі буде залежати від робочої групи, яка почала працювати сьогодні. За умови конструктивної співпраці, результат можна буде побачити вже за 2 місяці. Про це після засідання робочої групи повідомив керівник апарату КМДА Володимир Бондаренко.

«Я попросив членів робочої групи компенсувати певні адміністративні затяжки оперативністю у прийнятті рішень. Ми долучили до цієї робочої групи всіх, хто виявив бажання працювати задля міста, і вже після першого засідання ми можемо зробити висновок, що ця робоча група працюватиме ефективно та вестиме конструктивний діалог. Думаю, що ми впораємося за 2 місяці», – сказав Володимир Бондаренко.

Міська влада забезпечуватиме безпрецедентну відкритість діяльності робочої групи, засідання транслюватимуть он-лайн, і кожен охочий киянин зможе надати свої коментарі чи пропозиції членам робочої групи. Широка громадськість представлена низкою організацій, члени яких увійшли до робочої групи. Зокрема, це представники ГО «Громада Андріївського узвозу», Національної спілки архітекторів, Українського товариства охорони пам’яток, Інституту проблем сучасного мистецтва, Києво-Могилянської академії, Спілки театральних діячів, Ліги екскурсоводів Києва.

«Сьогодні пропозиції щодо подальшої долі театру дуже різні. Ми разом з членами робочої групи будемо шукати компромісні рішення, враховуючи ті фактори, про які ми говорили раніше. Ми маємо розуміти, що столиця України та її історичний центр – фактично святі для кожного киянина, тому звичайно фасад театру буде видозмінено, але основна мета робочої групи – унеможливити подібні ситуації у майбутньому», – наголосив керівник апарату КМДА.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]