Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко перевірив упорядкування кладовищ до поминальних днів

12 квітня 2017 року, 14:54

Київські кладовища мають бути прибрані та впорядковані до поминальних днів. Про це Київський міський голова Віталій Кличко заявив під час виїзної інспекції з главами районів напередодні поминальних днів, які відбудуться з 23 до 26 квітня та 9 травня.

Зокрема, Віталій Кличко оглянув Лук’янівське кладовище. Тут здійснили благоустрій території, відремонтували алеї та впорядкували занедбані могили.

Мер наголосив,  що цього року на поточні потреби Лук’янівського кладовища столиця виділила 5,6 млн грн, а також ще 2,6 млн – на ремонт водопроводу, облаштування доріжок, встановлення освітлення тощо.

«Наше завдання – зробити так, аби кладовища у столиці виглядали охайно, і люди бачили, що за могилами їхніх рідних доглядають», – зазначив Віталій Кличко.

 За словами міського голови, тривають роботи з облаштування інших цвинтарів Києва. За два роки від звалищ очистили Берковецьке, Байкове та Лісове кладовища, звідки вивезли 80 тисяч кубометрів сміття – це 6 тисяч вантажівок. На черзі – благоустрій Північного кладовища.

 Віталій Кличко доручив главам районів забезпечити прибирання територій і допомогти в наведенні ладу на кладовищах та прилеглих територіях. Департамент транспортної інфраструктури спільно з патрульною поліцією міста повинні гарантувати безпеку руху транспорту на Великдень та в період поминальних днів, а також організувати відповідні транспортні маршрути в цей період. Також мер доручив організувати чергування карет швидкої допомоги на кладовищах та забезпечити громадський порядок на територіях.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]