Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На «Євробачення» виділять додаткові кошти, передбачені змінами до Бюджету

13 квітня 2017 року, 11:46

 

Після узгодження всіх організаційних рішень, заходи з підготовки до проведення у Києві пісенного конкурсу «Євробачення-2017» вимагають додаткових ресурсів. Про це із посиланням на рішення про зміни до Бюджету Києва на поточний рік повідомив перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс.

За його словами, створення та розгортання комплексної системи відеоспостереження відповідно до рекомендацій Національної поліції України в місцях розташування міських локацій пісенного конкурсу «Євробачення-2017» потребує суми в розмірі 19 150 тис. грн. На придбання урн для поліпшення благоустрою міста планується витратити 5 000,0 тис. грн, залучення волонтерів (одяг, харчування, проїзд) коштуватиме казні 500 тис. грн, організація та проведення спортивно-масових заходів – 4300 тис. грн, благоустрій території музею «Київська Фортеця» – 125 тис. грн Проведення технічного обстеження атракціонів у парках культури та відпочинку коштуватиме 100 тис. грн, що передбачено проектом рішення.

Геннадій Пліс наполягатиме, щоб пропоновані зміни розглядалися як невідкладні, адже мова йде не лише про імідж столиці.

«Нам важливо, щоб усе, що робиться в столиці, було комфортним, передусім, для її мешканців», – підсумував перший заступник голови КМДА.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]