Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Із 22 до 28 квітня в Києві пройде чемпіонату світу з хокею з шайбою серед чоловіків

18 квітня 2017 року, 15:32

Із 22 до 28 квітня в Києві на базі державного підприємства «Спортивний комплекс «Атлет» (Спортивна площа, 1) відбудеться чемпіонат світу з хокею з шайбою серед чоловіків. Підписано відповідне розпорядження КМДА на звернення Федерації хокею України. Згідно з документом, відповідальність за підготовку та проведення заходу взяла на себе Федерація хокею. За дві путівки до топ-дивізіону світового хокею сперечатимуться збірні України, Казахстану, Угорщини, Австрії, Польщі та Південної Кореї.

Окрім того, у рамках чемпіонату з 20 до 28 квітня відбудеться захід «Хокейне містечко», організатором та відповідальним за проведенням якого виступило ТОВ «Метро плюс».

Під час проведення заходів міська влада зі свого боку забезпечить чергування бригад швидкої (екстреної) медичної допомоги, та роботу медичного пункту для чергування спортивного лікаря. Також міська влада проситиме ГУ Національної поліції та управління патрульної поліції у м. Києві забезпечити охорону громадського порядку, дотримання правил паркування (недопущення стихійного паркування) автотранспорту поблизу місць проведення заходів.

Буде забезпечено і чергування пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС в м. Києві.

Нагадаємо, що цього року право на проведення чемпіонату світу з хокею в Дивізіоні 1А Київ виборов у Австрії. Команда, яка отримає золото або срібло, перейде до топ-дивізіону чемпіонату світу з хокею 2018 року.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]