Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Уряд Німеччини продовжить цього року надання допомоги внутрішнім переселенцям у Києві – Микола Поворозник

21 квітня 2017 року, 18:19

Уряд Німеччини планує продовжити в 2017 році надання допомоги внутрішнім переселенцям. Про це повідомив заступник голови КМДА Микола Поворозник після офіційної зустрічі з німецькою делегацією у складі члена парламенту Федеральної землі Гамбург пана Уве Ломана та голови відділення партії СДПН (SPD), члена міської ради міста Райнбек пана Герда Прюфера.

«Сьогодні ми обговорили конкретні питання подальшої співпраці, зустріч відбулась на прохання Київського об᾽єднання Спілки Самаритян України. Ця громадська доброчинна, неприбуткова організація з грудня 2014 року реалізує у 8-ми регіонах нашої держави урядову програму Німеччини з надання найнеобхіднішої допомоги вимушеним внутрішнім переселенцям в Україні. Кошти надає Міністерство закордонних справ Німеччини спільно з Союзом робітничих Самаритян Німеччини», – розповів Микола Поворозник.

За його словами, допомога надається у вигляді щомісячних продуктових та гігієнічних наборів для дітей і дорослих, теплого зимового одягу, ковдр і постільної білизни, дитячого харчування і підгузків, медикаментів, а також у формі базової медичної допомоги. Її отримують, зокрема, в Києві, Чернігові, Полтаві, Сумах, Дніпрі, Харкові, а також у 6 областях цих міст та у підконтрольних Україні Луганській і Донецькій областях.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]