Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Роботи з реконструкції велотреку йдуть за планом і він буде відкритий 20 травня»

01 травня 2017 року, 17:04

 

Роботи з реконструкції велотреку йдуть за планом і він буде відкритий 20 травня. Про це мер Києва Віталій Кличко написав на своїй сторінці у Facebook.

Віталій Кличко зауважив, що сьогодні він із спортсменами-велосипедистами, представниками громадськості, міської влади та комунальних підприємств, відповідальних за реконструкцію велотреку, перевірив що вже зроблено і як тривають роботи. При цьому, запевнив мер, роботи йдуть повним ходом.

«Рухаємося за графіком і планом», – наголосив Віталій Кличко. 

За його словами, зараз триває благоустрій прилеглого скверу, який був поєднаний у єдиний простір із територією велотреку. Окрім того, зауважив мер Києва, триває оздоблення приміщень на велотреку, благоустрій навколо його чаші.

«Як я і анонсував, 20 травня відбудеться свято відкриття оновленого Київського велотреку. Як раз символічно відзначимо початок велосезону», – підкреслив Віталій Кличко. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]